Brownies

Chocolade Brownie recept

Ingrediƫnten:

  • 200 gram klein gesneden pure chocolade
  • 150 gram ongezouten boter
  • 175 gram fijne kristalsuiker
  • 1 tl. vanille-aroma
  • 3 eieren
  • 75 gram gezeefde bloem
  • 100 gram witte chocolade in stukjes van 1/2 tot 1 cm
  • 100 gram melkchocolade in stukjes van 1/2 tot 1 cm

Werkwijze:

  1. Oven voorverwarmen op 160 gr
  2. Bakblik van 20 x 20 cm bekleden met bakpapier
  3. Pure chocolade samen met de boter au bain marie verwarmen.
  4. Kom van het vuur afnemen en het mengsel enigszins laten afkoelen
  5. Met een mixer de suiker en het vanillearoma door het chocolademengsel kloppen.
  6. De eieren er 1 voor 1 doormixen.
  7. Vervolgens bloem er luchtig door spatelen.
  8. Witte en melkchocolade stukjes er door roeren.
  9. Mengsel in de vorm gieten en 40 minuten bakken.