Brownies
Chocolade Brownie recept
Ingrediƫnten:
- 200 gram klein gesneden pure chocolade
- 150 gram ongezouten boter
- 175 gram fijne kristalsuiker
- 1 tl. vanille-aroma
- 3 eieren
- 75 gram gezeefde bloem
- 100 gram witte chocolade in stukjes van 1/2 tot 1 cm
- 100 gram melkchocolade in stukjes van 1/2 tot 1 cm
Werkwijze:
- Oven voorverwarmen op 160 gr
- Bakblik van 20 x 20 cm bekleden met bakpapier
- Pure chocolade samen met de boter au bain marie verwarmen.
- Kom van het vuur afnemen en het mengsel enigszins laten afkoelen
- Met een mixer de suiker en het vanillearoma door het chocolademengsel kloppen.
- De eieren er 1 voor 1 doormixen.
- Vervolgens bloem er luchtig door spatelen.
- Witte en melkchocolade stukjes er door roeren.
- Mengsel in de vorm gieten en 40 minuten bakken.